Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Κανονικά λειτουργεί το εργοστάσιο της ΕΛΚΕ που ''έκλεισε'' για...μία ημέρα!

Φαίνεται τελικά πως το παιχνίδι των λέξεων και των εντυπώσεων κυριαρχεί αντί για την ουσία στην υπόθεση της λειτουργίας του εργοστασίου της ΕΛΚΕ στις Θερμοπύλες.
Έτσι σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών κανονικά λειτουργεί η μονάδα επεξεργασίας πυρήνα της ελιάς,αφού φαίνεται πως το ''φαινόμενο της θερμοκρασιακής αναστροφής'' κράτησε μόνο μία ημέρα!
Βέβαια μέσα σε μία ημέρα δεν μπαίνουν τα απαραίτητα φίλτρα για την εύρυθμη και μη ρυπογόνο λειτουργία του εργοστασίου που απασχολεί χρόνια τώρα την τοπική κοινωνία.

Αναμένουμε λοιπόν να ανακοινωθούν με παρόμοιο τρόπο τα αποτελέσματα του ελέγχου της Περιφέρειας καθώς και η αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας, που θα μας προστατέψει από ανεύθυνους επιχειρηματίες και αδιάφορους κρατικούς υπαλλήλους.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εκδόθηκε 3 ημέρες πριν από την Περιφέρεια:

''H Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, κατόπιν εντολής του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Στάϊκου Θωμά, μετά από πραγματοποιηθείσα αυτοψία και έλεγχο στην βιομηχανία ΕΛΚΕ Α. Ε., η οποία εδρεύει στην Δαμάστα Φθιώτιδας, προέβη στην αναστολή της λειτουργίας της για όσο χρονικό διάστημα και όταν υφίσταται το φαινόμενο της θερμοκρασιακής αναστροφής στην περιοχή που εδρεύει η ανωτέρω βιομηχανία.''

Σχετικά:
Ποιος θα μας προστατέψει από το εργοστάσιο της ΕΛΚΕ στις Θερμοπύλες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου